Clubul Sportiv al Armatei isi mentine DISPONIBILITATEA de a continua DIALOGUL cu FC Steaua

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) “Steaua Bucuresti” afirma intr-un comunicat remis marti presei ca isi mentine DISPONIBILITATEA de a continua DIALOGUL cu FC Steaua in vederea punerii in aplicare a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie in privinta marcii.

“Manifestand permanent o atitudine constructiva, generatoare de solutii, ne mentinem disponibilitatea de a continua dialogul care sa se finalizeze cu punerea in aplicare a Hotararii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Totodata, ii asiguram pe toti iubitorii culorilor ros-albastre ca vom intreprinde numai actiuni legale, care sa nu lezeze, in niciun fel, valoarea si prestigiul marcii «Steaua Bucuresti», se spune in comunicat.

Citeste si: CSA vrea 10 la suta din VENITURILE STELEI in fiecare an pentru folosirea MARCII

In text se mai arata ca dupa anul 1999 clubul si-a exprimat “permanent atasamentul si sprijinul efectiv si afectiv fata de echipa de fotbal, punandu-i la dispozitie, in conditiile legii, facilitatile de antrenament si desfasurare a meciurilor”.

Citeste si: Clubul Sportiv al Armatei a invitat FC Steaua la DISCUTII privind marca

CSA ”Steaua Bucuresti” mai afirma ca a actionat mereu in conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public, avand in vedere faptul ca nevoile sale de finantare sunt asigurate in buna masura de la bugetul de stat.