CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA A IMPLINIT 66 DE ANI DE EXISTENTA

Clubul Sportiv Universitatea Craiova, care are sectii de atletism, volei, handbal, tenis de masa, sah si fotbal, a implinit, vineri, 66 de ani de la infiintare, informeaza site-ul oficial al gruparii oltene.

“La 5 septembrie 1948, UNSR Craiova juca primul ei meci oficial, la Filiasi. Data a ramas in istorie ca ziua de nastere a legendarului club craiovean. Rand pe rand, echipa Craiovei a urcat diviziile si in 1964 promova in prima liga. A fost nevoie de un deceniu pana la primul titlu de campioana. La inceputul anilor ’80 s-a nascut Craiova Maxima, echipa ce a atins in premiera pentru Romania un sfert de finala al Cupei Campionilor Europeni si a devenit prima echipa romaneasca ce a evoluat in semifinalele unei cupe europene. Universitatea Craiova are in palmares patru campionate si sase cupe ale Romaniei”, se arata in comunicatul postat pe csuc.ro.

CITESTE SI: COMISIA de RECURS a FRF a redus pedeapsa primita de RAPID dupa meciul cu STEAUA 

CS Universitatea Craiova precizeaza ca legenda clubului oltean au scris-o jucatorii echipei de fotbal Nicolae Oteleanu, Cernaianu, Otet, Taralunga, Stefanescu, Oblemenco, Lung, Negrila, Tilihoi, Crisan, Camataru, Beldeanu, Donose, Cartu, Camataru, Geolgau, Balaci sau Ungureanu.

CITESTE SI: NICOLAE STANCIU va fi noul presedinte al clubului FC RAPID 

“Universitatea Craiova le multumeste tuturor fotbalistilor si antrenorilor care au ajutat-o sa devina un club de o asemenea anvergura. Si, nu in ultimul rand, suporterilor ei, care au fost mereu cel de-al 12-lea jucator! La multi ani, Stiinta! La multi ani plini de performante si bucurii pentru suporterii tai!”, mai precizeaza CS Universitatea Craiova.

Sursa foto: sport.ro