Clubul Studentesc Liberal Sector 6 a impartit cadouri de Sfantul Nicolae !

Clubul Studentesc Liberal Sector 6 a adus bucurie si fericire copiilor din Parcul Crangasi din Bucuresti cu ocazia traditiei de Mos Nicolae, impartind 200 de cadouri celor mici.

Vineri, 6 decembrie 2013, de sfanta zi a ierarhului Nicolae si cu ocazia traditiei de Mos Nicolae, Clubul Studentesc Liberal Sector 6 si-a propus sa aduca bucurie si fericire copiilor aflati in Parcul Crangasi. Au fost impartite 200 de cadouri piticilor, ce contineau dulciuri, fructe, carti de colorat si jucarii, iar cei mici i-au rasplatit cu multa buna dispozitie, zambete si multumiri.

“Nimic nu cred ca este mai frumos si sincer in lume decat zambetul unui copil. De 6 decembrie, zi in care sarbatorim Sfantul Nicolae, am dorit sa fim alaturi de copiii din Sectorul 6. Acum suntem studenti si incercam sa tinem piept vietii, dar asta nu inseamna ca am uitat de anii copilariei. Poate unii dintre noi am avut ani cand am gasit ghetutele goale, desi poate eram cuminti si aveam note mari. De aceea, astazi incercam sa venim in sprijinul lui Mos Nicolae, pentru ca fiecare copil merita un zambet. Doresc să multumesc sponsorilor liberali si tuturor celor implicati, care au dorit sa fie alaturi de noi si sa faca o bucurie copiilor din zona Crangasi.”, a declarat Alexandru Mirzac, presedintele Clubului Studentesc Liberal Sector 6.

Sfantul Nicolae a trait la începutul secolului al IV-lea si a fost episcop al cetatii Mira din tinutul Lichiei (Turcia de astazi). A fost un om deosebit de bun si darnic, a ajutat in special saracii, printre care un tata cu trei fete care urma sa le casatoresca cu barbati instariti pentru a scapa de saracie. Se spune ca Sfantul Nicolae, aflandu-le durerea, le-a aruncat fiecareia pe geam, intr-o noapte, cate un săculet de bani. Saculetii au cazut fie in ciorapii pusi la uscat, fie in ghete. De aici este obiceiul ca darurile de Mos Nicolae sa fie puse in ghetute.