CLUJ: ACCIDENT in centrul orasului, soldat cu patru RANITI si sapte autovehicule AVARIATE

Patru persoane au fost ranite si sapte autovehicule au fost avariate intr-un accident rutier petrecut in noaptea de vineri spre sambata in centrul municipiului Cluj-Napoca, informeaza Agerpres.

Conform primelor informatii, un tanar, de 24 de ani, din Baia Mare, a intrat in coliziune cu autoturismul care il preceda, condus de un tanar, de 21 de ani, din Cluj-Napoca. Cei doi soferi conduceau la momentul accidentului pe pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu inspre Piata Avram Iancu.  Potrivit politistilor, accidentul a survenit pe fondul neadaptarii vitezei la carosabilul umed si nepastrarii distantei corespunzatoare in mers. 

Dupa coliziunea celor doua vehicule, autoturismele au fost proiectate in alte 5 autovehicule, 3 dintre acestea fiind parcate pe partea dreapta a drumului, iar alte doua pe partea stanga.  Ca urmare a accidentului, au fost loviti stalpi IREC si un hidrant. Accidentul s-a soldat cu ranirea celor doi conducatori auto. De asemenea, doua tinere, ambele in varsta de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pasagere in autoturismul condus de tanarul din Cluj-Napoca, au fost ranite.  Politistii continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul si luarea masurilor legale.

Sursa foto: jurnalul