CLUJ: Flori si lumanari pentru VICTIMELE INCENDIULUI DIN BUCURESTI

Aproximativ 150 de persoane au depus, duminica, flori si lumanari aprinse in PIATA UNIRII DIN CLUJ NAPOCA pentru cei afectati de INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV din Bucuresti, relateaza Agerpres.

‘Ne-am intalnit pentru a aduce un ultim omagiu celor care au decedat in Bucuresti, este o comemorare. Am adus si un banner cu mesajul ‘Coruptia omoara oameni’ prin care am vrut sa sugerez oamenilor ca, daca vor schimbare, nu e destul sa se schimbe niste regulamente in cluburi, ci sa reactioneze, sa fie proactivi cand vad ca legea nu este respectata. Schimbarea vine din fiecare dintre noi, cand nu vom mai tolera lucrurile dupa principiul ‘merge si asa’, a declarat Florin Badita, organizatorul manifestarii.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: PESTE 8000 DE PERSOANE AU PARTICIPAT LA ”MARSUL TACERII” IN MEMORIA CELOR DECEDATI. UPDATE

Printre cei care au aprins o lumanare a fost si membrul CNA Valentin Jucan, care a spus ca in cele trei zile de doliu national ‘politicienii ar trebui sa stea mai mult acasa’ si ca ‘atitudinea lor s-a reflectat in ceea ce s-a intamplat in aceste zile’, cand ‘coruptia care le curge prin vene si-a aratat rezultatele in noaptea fatidica de la Bucuresti’.

Sursa foto: napocanews