CLUJ: HORIA UIOREANU, pus sub CONTROL JUDICIAR. Decizia este DEFINITIVA.

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au respins, joi, contestatia procurorilor la decizia Tribunalului de inlocuire a arestului la domiciliu cu control judiciar, in cazul fostului presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu si al altor doi oameni de afaceri, judecati pentru coruptie, decizia fiind definitiva.

Potrivit deciziei magistratilor Curtii de Apel Cluj, publicata pe site-ul instantei, fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj Horea Uioreanu si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, judecati pentru fapte de coruptie, raman sub control judiciar, asa cum a dispus, luni, Tribunalul Cluj, ei trebuind sa respecte mai multe reguli impuse de instanta, informeaza Mediafax.

CITESTE SI: Inlocuirea ARESTULUI LA DOMICILIU cu masura CONTROLULUI JUDICIAR in cazul Uioreanu, fostul sef al CJ Cluj

Astfel, Horea Uioreanu si Vasile Pogacean nu au voie sa paraseasca judetul Cluj, in timp ce Ioan Bene are interdictia de a parasi tara. Totodata, instanta ii obliga pe cei trei ca pe durata controlului judiciar sa nu ia legatura intre ei si sa nu discute cu martorii din dosar.

“Clientul meu nu are voie sa paraseasca judetul si nu are voie sa ia legatura cu martorii din dosar sau cu ceilalti coinculpati. Decizia nu mai are cale de atac”, a declarant avocata lui Horea Uioreanu, Smaranda Bara.

CITESTE SI: HOREA UIOREANU va fi ELIBERAT din ARESTUL PREVENTIV si pus sub AREST la DOMICILIU

Magistratii Tribunalului Cluj au decis, luni, inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul fostului presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu si al oamenilor de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, decizia nefiind insa definitiva.