Cluj Napoca. Tânără înjunghiată mortal de iubit, în plină stradă

O crimă șocantă a avut loc, în plină stradă, la Cluj Napoca. O asistentă în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată mortal de iubitul său în timpul unei crize de gelozie, informează Antena 3.

Potrivit sursei citate, bărbatul este acum dat în urmărire după ce a fugit imediat de la locul faptei. Din primele informații, tânăra originară din Suceava s-a întors la Cluj-Napoca cu un autocar iar fostul ei iubit a așteptat-o și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru o salva, fiindcă femeia pierduse prea mult sânge. La scurt timp după comiterea crimei, autorul a dispărut fiind căutat și acum de polițiști.

Anchetatorii au găsit pe telefonul victimei mai multe mesaje de amenințare cu moartea pe care le primise de la bărbat, dar femeia nu a spus nimănui de acestea. Fata, de loc din județul Suceava, lucra ca asistentă în Cluj la o clinică privată, iar luni trebuia să meargă la muncă. Iubitul ei este tot din Suceava, dar, potrivit unor surse judiciare are origini arabe. Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz și îl caută pe bărbat.

Sursa foto: realitatea