CLUJ: O TANARA DEZBRACATA si DROGATA a facut PARADA pe STRADA in plina zi. VIDEO

O tânără din Cluj a fost surprinsă mergând dezbrăcată pe stradă, în plină zi. Ulterior s-a aflat că femeia era drogată, după cum precizează Ziar de Cluj. Un videoclip cu o tânără, care defila goală pușcă pe stradă, ca și cum se afla pe podium, a făcut deliciul internetului. Fata din Cluj s-a plimbat timp de 30 de minute dezbrăcată pe stradă, după care a intrat într-un hotel.

Potrivit informațiilor dezvăluite de sursa citată, tânăra era drogată. S-a plimbat timp de 30 de minute prin cartierul Bună Ziua, din Cluj, apoi a intrat în Grand Hotel Italia, umblând și acolo, prin hotel, dezbracată. Angajații hotelului nu au sunat la Poliție, ci au lăsat-o pe tânără să se manifeste. Din informațiile acestora, tânăra avea momente de luciditate, în care izbucnea în plâns și se întreba de ce este dezbrăcată.

“- Atingeti-ma pe p…, ca imi place”, dupa care iar plangea si nu intelegea de ce a ajuns acolo, precizează angajații hotelului, citați de Ziar de Cluj. Deocamdată nu a fost demarată nicio anchetă în acest caz și nu se cunosc infomații suplimentare despre tânăra teribilistă.

Sursa text: Ziar de Cluj