CLUJ: Proiect fotografic pentru sustinerea orasului la titlul de Capitala Culturala Europeana

Peste 15.000 de CLUJENI si fotografiile lor sunt asteptati sa sustina PROIECTUL “Cluj – Capitala Culturala 2021” printr-o CAMPANIE FOTO intitulata “#ClujulMerita”.

In cadrul CAMPANIEI cel putin 15.000 de CLUJENI sunt asteptati sa-si trimita fotografiile cu mesajele lor, care vor fi postate pe site-ul clujulmerita.ro.

“Am incercat sa gandim o modalitate simpla prin care clujenii sa se implice in PROIECTUL Cluj-Napoca — Capitala Culturala Europeana 2021, iar cea mai simpla modalitate de a te implica in acest PROIECT este sa-ti asumi si sa transmiti un mesaj sincer despre ce crezi tu ca merita sa faci pentru acest oras sau despre ce crezi tu ca merita orasul.

Citeste si: BUCURESTENII SUNT ASTEPTATI SA FACA SCHIMB DE CARTI, DUMINICA, IN PARCUL HERASTRAU

Motiv pentru care CAMPANIA ‘Clujul Merita’ porneste astazi. Perioada de implementare este de 6 luni si ne propunem sa obtinem 15.000 de fotografii cu clujeni care iti transmit mesajul lor despre Cluj si ‘Clujul Merita'”, a declarat, sambata, Florin Morosanu, director executiv al Asociatiei Cluj-Napoca 2021 Capitala Culturala Europeana.

PROIECTUL “#ClujulMerita” este dezvoltat de Agentia Fapte si de Asociatia Cluj-Napoca 2012 Capitala Culturala Europeana.

EXPLOZIE LA O CASA DIN JUDETUL CLUJ: O PERSOANA A FOST RANITA SI ALTA ESTE CAUTATA SUB DARAMATURI

Sursa foto: weather-forecast.com