Cluj: Trei MORTI si doi RANITI GRAV in urma unui accident de circulatie

Trei tineri AU MURIT si alti doi au fost RANITI GRAV, in noaptea de joi spre vineri, in urma unui ACCIDENT produs in comuna clujeana Manasturel, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un parapet metalic si s-a rasturnat in afara soselei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Simona Varci, ACCIDENTUL a avut loc pe DN 17, in comuna Manasturel, dupa ce un tanar de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet metalic, apoi s-a rasturnat.

Citeste si: ACCIDENT GRAV PE DN7, JUDETUL ARAD: UN MORT SI TREI RANITI

“Un tanar de 20 de ani care conducea un autoturism pe DN 17, in comuma Manasturel, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet metalic care marginea sensurile de mers. In urma impactului, autoturismul s-a rasturnat in afara carosabilului, la o diferenta de nivel de circa 17 metri”, a spus Simona Varci.

In urma ACCIDENTULUI, soferul masinii, un tanar de 19 ani si o fata de 15 ani AU MURIT, iar alti doi tineri, de 18 si 15 ani, au fost raniti grav, fiind transportati la spital.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea circumstantelor exacte in care a avut loc ACCIDENTUL.

CLUJ: FEMEIE LOVITA MORTAL CHIAR PE TRECEREA DE PIETONI