Campionatul mondial de fotbal 2014: MEXIC v CAMERUN, ora 19.00, TVR 1/ Prima intalnire oficiala dintre cele doua formatii

Campionatul mondial de fotbal 2014. MEXIC  si CAMERUN se intalnesc in cel de-al doilea meci care se va juca la CUPA MONDIALA, vineri, de la ora 19.00. Partida este programata in GRUPA A, din care mai fac parte Brazilia si Croatia, care s-au intalnit joi, in meciul scandalos castigat de tara gazda cu scorul de 3-1.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Partida dintre MEXIC si CAMERUN are o importanta deosebita, pentru ca cine va castiga s-ar putea desprinde de restul echipelor din grupa, alaturi de Brazilia.

Campionatul mondial de fotbal 2014.Va fi un duel intre doua sisteme de joc diferite. Mexicanii vor fi asezati in teren de selectionerul Miguel Herrera in sistem 5-3-2, in timp ce germanul Volker Finke va replica cu un foarte probabil sistem ofensiv 4-3-3, cel putin teoretic.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Programul PARTIDELOR de VINERI

Campionatul mondial de fotbal 2014.In linia defesiva a MEXICULUI va juca si Rafa Marquez, ex-FC Barcelona. In fata lui, mexicanii au o linie de mijloc mai putin tehnica fata de anii precedenti. Multi dintre titularii “verzilor” joaca in campionatul intern.

Campionatul mondial de fotbal 2014. CAMERUNUL se prezinta pentru a nu se stie cata oara la un CM cu titulatura de posibila revelatie a competitiei. La africani, atmosfera nu este tocmai buna, pentru jucatorii au inceput deja sa aiba divergente cu oficialii CM BRAZILIA 2014. Federatiei Cameruneze, pe tema sumelor de bani pe care le vor primi pentru calificarea la CM 2014 si pentru o eventuala accedere in optimile de finala. Veteranului Samuel Eto’o ii revine sarcina de a calma spiritele.

Citeste si: MEXIC – CAMERUN, CM 2014 – COTE PARIURI

Campionatul mondial de fotbal 2014. MEXIC este campioana olimpica en-titre, insa nu a stralucit in preliminarii, fiind nevoita sa dispute un baraj cu Noua Zeelanda pentru a se califica la CAMPIONATUL MONDIAL.

Campionatul mondial de fotbal 2014. La randul ei, CAMERUN a castigat o grupa a preliminariilor din care au mai facut parte Togo, Rep. Dominicana, Congo si Libia. La baraj, a invins Tunisia (0-0 si 4-1).

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata intr-un meci oficial.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Nationala CAMERUNULUI boicoteaza CAMPIONATUL MONDIAL 

ECHIPE PROBABILE:

MEXIC: 13. Guillermo Ochoa – 4. Rafael Marquez, 2. Francisco Javier Rodriguez, 15. Hector Moreno – 7. Miguel Layun, 23. Jose Juan Vazquez, 6. Hector Herrera, 18. Andres Guardado, 22. Paul Aguilar – 10. Giovani Dos Santos, 19. Oribe Peralta. Selectioner: Miguel Herrera.

CAMERUN: 16. Charles Itandje – 22. Allan Nyom, 3. Nicolas Nkoulou, 14. Aurelien Chedjou, 12. Henri Bedimo – 11. Jean Makoun, 6. Alex Song, 18. Enoh Eyong – 8. Benjamin Moukandjo, 9. Samuel Eto’o, 10. Vincent Aboubakar. Selectioner: Volker Finke.

STADION: Arena das Dunas (NATAL, capacitate de 38.958 locuri).

ARBITRI: Wilmar Roldan – Humberto Clavijo si Eduardo Diaz (toti din Columbia). Rezerva: Norbert Hauta (Tahiti) 

Sursa foto: fifa.com