ULUITOR! Ce s-a intamplat ASEARA la TV face inconjurul lumii

ULUITOR! Ce s-a intamplat ASEARA la TV face inconjurul lumii

Moment incredibil petrecut, joi seara, chiar in prima zi a Campionatului Mondial din Brazilia. Un comentator al televiziunii din Rusia a cedat nervos dupa ce fanii l-au criticat pe Twitter si nu s-a mai prezentat la a doua repriza a partidei Brazilia – Croatia. 

Meciul de deschidere al Campionatului Mondial a fost urmarit de sute de milioane de mircobisti din intreaga lume, iar multi dintre ei au luat cu asalt retelele de socializare, comentand in timp real cele petrecute la Sao Paulo.

Citeste si: CM 2014: BRAZILIA-CROATIA 3-1 (1-1) / GAZDELE, AJUTATE DE ARBITRU, DEBUTEAZA CU VICTORIE

Numai ca criticile aduse de utilizatorii rusi la adresa unuia dintre comentatori s-au dovedit a fi prea mult de indurat, potrivit Pro Sport. Vazand comentariile acide de pe Twitter, prezentatorul a cedat nervos si nu s-a mai prezentat la reluarea partidei, un gest rar intalnit.

CM 2014 din Brazilia a fost deschis, joi, printr-o ceremonie fastuoasa a carei pregatire s-a facut insa din martie 2013. 200 de ore de repetitie s-au facut pentru fiecare minut al festivitatii care a fost impartita in patru acte. Jennifer Lopez, Pitbull si Claudia Leite au interpretat imnul oficial al competitiei, „We are one”.

Meciul care a dat startul CM 2014 a fost Brazilia – Croatia, scor 3-1.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: A INCEPUT CEA DE-A 20-A EDITIE A CUPEI MONDIALE. BRAZILIA – CROATIA, meciul care deschide balul