Campionatul mondial de fotbal 2014: Angajatii de la metroul din Sao Paulo au SUSPENDAT greva

Campionatul mondial de fotbal 2014. Grevistii de la metroul din Sao Paulo au SUSPENDAT luni seara greva, dar ameninta ca o vor relua joi, in ziua inceperii Campionatului Mondial de Fotbal 2014, in cazul in care colegii lor concediati nu vor fi reangajati.

Campionatul mondial de fotbal 2014. “Pe 11 iunie (miercuri), vom organiza o noua adunare generala pentru a decide daca vom face greva joi. Aceasta va depinde de reangajarea celor 42 de colegi” concediati in timpul actiunii, a declarat presedintele sindicatului angajatilor de la metrou, Altino Melo dos Prazeres.

Campionatul mondial de fotbal 2014. “Aceasta este principala noastra revendicare”, a adaugat el, la finalul unui vot strans intre sustinatorii opririi actiunii si cei care doresc continuarea acesteia pana la capat.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Politia disperseaza cu GAZE LACRIMOGENE manifestantii la Sao Paulo

Campionatul mondial de fotbal 2014. O reuniune tensionata a avut loc anterior intre delegatii sindicatului de la metrou si guvernatorul statului Sao Paulo, Geraldo Ackmin, care s-a aratat inflexibil.

Campionatul mondial de fotbal 2014. “Este o problema rezolvata”, a afirmat el. “Tribunalul Muncii a apreciat ca (actiunea de) greva este abuziva si a fixat chiar o amenda pentru abatere. Cei care vor relua activitatea nu vor fi concediati”, a declarat el.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Greva de la Sao Paulo ar putea PERTURBA ceremonia si meciul de DESCHIDERE

Campionatul mondial de fotbal 2014. Aceasta greva ameninta sa perturbe grav ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale si meciul de debut dintre Brazilia si Croatia, care va avea loc joi.

Sursa foto: evz.ro