Campionatul mondial de fotbal 2014: AUSTRALIA, prima echipa nationala sosita in Tara Cafelei

Campionatul mondial de fotbal 2014. NATIONALA AUSTRALIEI este prima echipa care a ajuns in BRAZILIA pentru CM care se va desfasura incepand cu 12 iunie in aceasta tara.

Campionatul mondial de fotbal 2014. REPREZENTATIVA AUSTRALIEI a sosit, miercuri seara, la Curitiba, iar apoi a plecat spre Vitoria, fiind prima echipa care a ajuns in BRAZILIA pentru CUPA MONDIALA ce incepe la 12 iunie, informeaza AFP. Australienii au sosit la Curitiba la ora locala 18.00 (21h00 GMT), de unde au plecat spre Vitoria, unde se afla cantonamentul lor.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Numerosi reprezentanti ai fortelor de ordine se aflau in jurul aeroportului din Curitiba de teama unor eventuale manifestatii, care insa nu au avut loc, ba mai mult, aproximativ o suta de persoane au salutat sosirea jucatorilor australieni.

 Citeste si: CM BRAZILIA 2014: TURISTILOR le este INTERZIS sa cumpere PAPAGALI sau IGUANE 

Campionatul mondial de fotbal 2014. “Suntem outsideri. Va fi o buna ocazie sa producem surpriza, iar faptul ca ne aflam in tara fotbalului reprezinta o motivatie suplimentara”, a spus mijlocasul Tommy Oar. Australienii vor disputa al treilea Mondial consecutiv si vor intra in competitie la 13 iunie, in compania echipei statului Chile.

 Citeste si: RUSIA EXCLUSA de la CM din Brazilia? 

Urmatoarele echipe care vor sosi in Brazilia vor fi Croatia si Iran la 3 iunie. Ultimele vor fi Coreea de Sud, Ghana si Portugalia, in 11 iunie.

Sursa foto: orange.ro