Campionatul mondial de fotbal 2014: CRISTIANO RONALDO poate pierde turneul final

Campionatul mondial de fotbal 2014. CRISTIANO RONALDO, marea vedeta a lotului Portugaliei la CM 2014, este in continuare incert pentru Rio, el suferind o inflamatie a unui tendon rotulian.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Paulo Bento, antrenorul nationalei, declara faptul ca echipa sa este pregatita si pentru un Mondial in care Ronaldo sa nu fie prezent: “Am pregatit competitia cu o echipa care il contine pe Cristiano Ronaldo, dar si cu una fara el. Nu pot obliga un jucator sa intre si sa joace in parametrii pe care ii solicit eu, daca el nu este in stare fizic. Vom urmari evolutia starii lui, dar fara a ne asuma vreun risc.”, spunea el pentru presa lusitana, conform ziare.com. Ronaldo a venit oricum accidentat la lot, el jucand mai mult accidentat chiar si finala de Liga Campionilor, cu Real Madrid, impotriva lui Atletico.

 Citeste si: CM BRAZILIA 2014: PROGRAMUL complet al MECIURILOR cu ora de DIFUZARE de la TVR 

Campionatul mondial de fotbal 2014. Totusi, Bento a lasat oarecum o raza de speranta: “Indiferent de starea sa, Cristiano Ronaldo va ramane alaturi de noi. Regulamentul ne permite ca, pana pe data de 15 iunie, sa efectuam modificari in lot in caz de accidentari.”, incheia el.

 Citeste si: CM BRAZILIA 2014: FIFA a prezentat mingea finalei / VIDEO

Portugalia este in grupa C la CM din Brazilia, alaturi de Germania, Ghana si SUA.