Campionatul mondial de fotbal 2014: Emisiune filatelica dedicata Campionatului Mondial de Fotbal

Campionatul mondial de fotbal 2014: Romfilatelia a anuntat miercuri lansarea unei emisiuni filatelice dedicate Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia.

Campionatul mondial de fotbal 2014: “Romfilatelia dedica noul sau proiect filatelic tuturor iubitorilor de fotbal si sport si ilustreaza pe marcile postale o tematica indragita de colectionari, reunita intr-o conceptie grafica si cromatica speciala, intitulata Cupa Mondiala FIFA 2014”, se spune intr-un comunicat remis presei de Romfilatelia.

Campionatul mondial de fotbal 2014: Potrivit sursei citate, lansarea reprezinta un prilej de bucurie nu numai pentru iubitorii acestui sport, ci si pentru filatelisti, Cupa Mondiala de Fotbal numarandu-se printre cele mai indragite si urmarite competitii sportive.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Romanii cred ca tara gazda va castiga Campionatul Mondial de Fotbal

Campionatul mondial de fotbal 2014: Emisiunea Cupa Mondiala FIFA 2014 este alcatuita din patru marci postale cu aceeasi valoare nominala de 2,40 lei. Timbrele sugereaza dinamica fazelor unor partide de fotbal, ilustrand patru secvente din timpul unui meci, imbinand legatura dintre mesajele imaginilor si frumusetea acestui sport de echipa.

Campionatul mondial de fotbal 2014: Cele patru valori sunt completate de plicul prima zi, emisiunea fiind machetata in coala de 32 de timbre si bloc de patru timbre.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: JENNIFER LOPEZ va participa la FESTIVITATEA DE DESCHIDERE

Campionatul mondial de fotbal 2014: Emisiunea de marci postale Cupa Mondiala FIFA 2014 va putea fi achizitionata incepand de joi de la toate magazinele Romfilatelia din Bucuresti si din tara.

Sursa foto: timisoaraexpress.ro