Campionatul mondial de fotbal 2014: FIFA a prezentat mingea finalei / VIDEO

Campionatul mondial de fotbal 2014. FIFA a divulgat, pe site-ul sau oficial, imagini cu Brazuca Final Rio, mingea care va fi utilizata cu ocazia finalei CUPEI MONDIALE din Brazilia, programata in data de 13 iulie, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Este vorba de o varianta stilizata a balonului oficial al CM 2014, cu care se vor disputa celelalte 63 de partide ale Mondialului brazilian, al carui start se va da pe 12 iunie, cu partida inaugurala dintre Brazilia si Croatia, care va avea loc pe Arena Corinthians din orasul Sao Paulo.

 Citeste si: CM BRAZILIA 2014: STEPHEN HAWKING a anuntat cine va castiga CAMPIONATUL MONDIAL 

Campionatul mondial de fotbal 2014. Brazuca a fost lansata in decembrie 2013 si a inceput sa fie utilizata luna aceasta de cele 32 de selectionatele care si-au inceput pregatirile in vederea participarii la Cupa Mondiala.

 Citeste si: CM BRAZILIA 2014: PROGRAMUL complet al MECIURILOR cu ora de DIFUZARE de la TVR 

Campionatul mondial de fotbal 2014. Designul Brazuca Final Rio este similar cu cel al mingii oficiale a competitiei, insa in locul liniilor in patru culori (negru, verde, albastru si portocaliu), balonul finalei are doar trei linii, albastrul si portocaliul fiind inlocuite cu auriul, ca simbol al trofeului rezervat viitoarei campioane mondiale.