Campionatul mondial de fotbal 2014: FRANCK RIBERY rateaza turneul final

Campionatul mondial de fotbal 2014. FRANCK RIBERY (31 de ani), spera ca va putea participa la ultimul amical dinaintea Cupei Mondiale, cel cu nationala jamaicana, dar testele medicale au aratat ca afectiunea sa la spate se agraveaza, fapt ce duce automat la ratarea turneului final.

Campionatul mondial de fotbal 2014. FRANCK RIBERY nu va putea participa la CM 2014, ingrosand astfel lista absentilor de marca.Intr-un interviu, mijlocasul de la Bayern a vorbit despre sentimentele care-l incearca inainte de turneul final, la care nu va putea juca din cauza afectiunii la spate.

Citeste si: FRANCK RIBERY A PRIMIT BALONUL DE AUR ADIDAS

Campionatul mondial de fotbal 2014. “Imi distruge sufletul ca sunt nevoit sa plec din cantonamentul nationalei chiar inainte de Cupa Mondiala. Speram sa fiu in atac la meciul cu Jamaica, mai ales ca am avut semne incurajatoare in ultimele zile. Dar niste teste amanuntite au confirmat faptul ca nu ma pot antrena si nu pot juca la capacitate normal. Retragerea mea din lot este inevitabila. Imi las in spate coechipierii cu inima grea, dar stiu ca vor face totul in tricoul alb-albastru, pentru a ajunge cat mai departe″, a declarat Ribery.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: DIN LOTUL ITALIEI PENTRU CUPA MONDIALA LIPSESC NUME IMPORTANTE

Campionatul mondial de fotbal 2014. Antoine Griezmann, jucatorul celor de la Real Sociedad, ar putea profita de lipsa lui Ribey si ar putea deveni noul playmaker al cocosilor galici.

Franţa, care va debuta la turneul final pe 15 iunie, contra nationalei din Honduras, face parte din Grupa E in care mai sunt Elveti si Ecuador.