CM BRAZILIA 2014: Meciurile pot fi urmarite in direct pe un SUPER ECRAN in Piata Universitatii

CM BRAZILIA 2014: Meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din brazilia vor putea fi urmarite in direct pe un SUPER ECRAN LED de 30 de metri patrati, care a fost amplasat in Piata Universitatii in cadrul unei noi editii a evenimentului Poiana Urbana.

CM BRAZILIA 2014: Astfel, intr-o atmosfera de vacanta, iubitorii fotbalului sunt invitati sa vada meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal si sa traiasca impreuna cu prietenii emotia celui mai important eveniment sportiv al anului.

CM BRAZILIA 2014: “Terenuri de fotbal Gillette, concursuri, voie buna si atmosfera ca in Brazilia sunt ingredientele care vor transforma Poiana Urbana in destinatia numarul 1 pentru fanii fotbalului pe durata verii. Cu o capacitate de peste 400 locuri la terase, cu doua terenuri de fotbal si multe alte surprize in Piata Universitatii, vara lui 2014 va fi un adevarat spectacol fotbalistic pentru toate varstele la Poiana Urbana”, afirma organizatorii evenimentului.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: GOOGLE marcheaza printr-un DOODLE debutul Cupei Mondiale

CM BRAZILIA 2014: Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale va fi transmisa pe 12 iunie incepand cu ora 21.00, iar la 23.00 se va da startul primului meci: Brazilia – Croatia. Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe www.poianaurbana.ro si www.facebook.com/PoianaUrbana.

CM BRAZILIA 2014: Poiana Urbana este un eveniment organizat de Asociatia Art Laboratoire si Primaria Municipiului Bucuresti in parteneriat cu 360 Revolution.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Mesaj al PAPEI FRANCISC inainte de startul competitiei

CM BRAZILIA 2014: Evenimentul va avea loc in perioada 12 iunie – 13 iulie.

Sursa foto: facebook.com