Campionatul mondial de fotbal 2014: Mesaj al PAPEI FRANCISC inainte de startul competitiei

Papa Francisc

Campionatul mondial de fotbal 2014: PAPA FRANCISC a adresat joi un mesaj milioanelor de suporteri si organizatorilor CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL in care afirma ca isi doreste ca turneul final sa se desfasoare “intr-un spirit de adevarata fraternitate”.

Campionatul mondial de fotbal 2014: “Doresc tuturor o foarte frumoasa CUPA MONDIALA, jucata intr-un spirit de adevarata fraternitate”, scrie Suveranul Pontif, el insusi un mare iubitor al fotbalului inca din tinerete, in mesajul pe care l-a postat in opt limbi pe contul sau oficial de Twitter.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: GOOGLE marcheaza printr-un DOODLE debutul Cupei Mondiale

Campionatul mondial de fotbal 2014: PAPA FRANCISC, originar din Argentina, a transmis de asemenea un mesaj video participantilor, in care isi exprima dorinta ca aceasta sarbatoare sa celebreze “solidaritatea intre popoare”, intre barbati si femei, “care se identifica drept membri ai unicei familii uman”‘.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Angajatii de la metroul din Sao Paulo au RENUNTAT la organizarea unei noi GREVE

Campionatul mondial de fotbal 2014: Liderul bisericii catolice a insistat, totodata, asupra necesitatii ca marele eveniment fotbalistic din Brazilia sa ramana “un joc, o ocazie de a dialoga, de intelegere, o imbogatire (spirituala) reciproca”.

Sursa foto: acetivenews.ro