Campionatul mondial de fotbal 2014: Pierdere grea pentru Columbia! RADAMEL FALCAO nu va juca la turneul final

Campionatul mondial de fotbal 2014. Pierdere grea pentru nationala Columbiei inaintea turneului final. In ciuda faptul ca sud-americanii sperau intr-o recuperare miraculoasa a golgheterului RADAMEL FALCAO, selectionerul JOSE PEKERMAN a facut un anunt care i-a intristat pe toti suporterii columbieni

Campionatul mondial de fotbal 2014. PEKERMAN a anuntat ca a renuntat la RADAMEL FALCAO, atacantul echipei franceze AS MONACO nereusind sa se refaca in totalitate dupa ACCIDENTAREA suferita la ligamentele incrucisate ale genunchiului stang suferita la inceputul acestui an.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: GERMANIA abordeaza Mondialul cu un singur atacant 

Campionatul mondial de fotbal 2014. “Este o seară trista. Am fost nevoit sa-i anunt pe RADAMEL FALCAO şi LUIS PEREA ca nu vor participa la Cupa Mondiala, deoarece nu sunt refacuti complet. LUIS MURIEL nu va fi nici el la Cupa Mondială, este o decizie tehnica”, a declarat JOSE PEKERMAN.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: LUIZ FELIPE SCOLARI este nemultumit de elevii sai 

Campionatul mondial de fotbal 2014. RADAMEL FALCAO a spus ca va fi cel mai înfocat suporter al Columbiei. ”Este un moment dificil pentru mine, dar voi susţine echipa cu toate puterile. Atacantii selectionati pentru Cupa Mondiala sunt foarte puternici. Voi fi cel mai infocat suporter al Columbiei la acest turneu final”, a afirmat RADAMEL FALCAO.

Sursa foto: rnews.ro