Campionatul mondial de fotbal 2014: Politia disperseaza cu GAZE LACRIMOGENE manifestantii la Sao Paulo

Campionatul mondial de fotbal 2014. Politia din metropola braziliana Sao Paulo a folosit luni GAZE LACRIMOGENE pentru a dispersa miile de manifestanti ce sustin greva angajatilor de la metrou.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Demonstrantii au blocat la ora locala 06.00 (09.00 GMT) o artera principala a capitalei financiare braziliene, incendiind pubele si anvelope de masina.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Cu numai trei zile inaintea inceperii Cupei Mondiale la Fotbal ce va avea loc in Brazilia, angajatii de la compania de metrou din Sao Paulo, metropola ce va gazdui meciul inaugural Brazilia-Croatia, au intrat in a cincea zi de greva pentru a solicita o crestere cu 12,2 la suta a salariilor.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Greva de la Sao Paulo ar putea PERTURBA ceremonia si meciul de DESCHIDERE

Campionatul mondial de fotbal 2014. Metroul din Sao Paulo transporta zilnic 4,5 milioane de persoane si este mijlocul de transport cel mai rapid pentru a ajunge la stadionul Itaqueirao.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Nationala CAMERUNULUI boicoteaza CAMPIONATUL MONDIAL

Campionatul mondial de fotbal 2014. Greva afecteaza partial trei dintre cele cinci linii de metrou, iar efectele se resimt asupra transportului rutier, unde in ultimele zile s-au inregistrat ambuteiaje grave. Luni dimineata lungimea coloanelor de masini blocate in trafic depasea 90 de kilometri in metropola braziliana ce are 20 de milioane de locuitori.

Sursa foto: hrw.org