Campionatul mondial de fotbal 2014: Stadionul pe care se va juca meciul de deschidere nu este inca gata / FOTO

Campionatul mondial de fotbal 2014. BRAZILIA ne ofera o imagine jenanta cu doar 9 zile inainte de startul MONDIALULUI, un stadion de 300 de milioane fiind ntr-o situatie incredibila.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Situatia din Brazilia cu putin peste o saptamana inainte de startul CAMPIONATULUI MONDIAL nu este deloc imbucuratoare. Stadionul Itaquerao din Sao Paulo, care va gazdui meciul de deschidere de la Campionatul Mondial, dintre Brazilia si Croatia, ce va avea loc pe 12 iunie, nu este inca terminat!

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: Pierdere grea pentru Columbia! RADAMEL FALCAO nu va juca la turneul final 

Campionatul mondial de fotbal 2014. “O mare parte din stadion lipseste. La un capat al arenei in care s-au investit 300 de milioane de lire se vede ca lucrarea e neterminata. Nu exista acoperis si parca sunt niste schele fara nici cea mai tentativa de a ascunde acest lucru”, a povestit Geraint Hughes, journalist la Sky Sports.

 Citeste si: CM BRAZILIA 2014: LUIZ FELIPE SCOLARI este nemultumit de elevii sai 

Numai 40.000 din cele 65.000 de locuri ale stadionului vor fi ocupate pentru meciul Brazilia – Croatia. Asta pentru ca zona unde se afla acele schele nu este gata! Stadionul ar fi trebuit sa fie terminat in decembrie 2013.

Sursa foto: sport.ro