Campionatul mondial de fotbal 2014: STEPHEN HAWKING a anuntat cine va castiga CAMPIONATUL MONDIAL

Campionatul mondial de fotbal 2014. Cunoscutul fizician STEPHEN HAWKING a facut previziuni legate de CAMPIONATUL MONDIAL de fotbal din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie, acesta considerand ca sansele Angliei sunt mai mici, in timp ce nationala tarii gazda va castiga turneul.

Campionatul mondial de fotbal 2014. STEPHEN HAWKING nu doreste sa foloseasca matematica pentru a spulbera visele echipelor participante la CAMPIONATUL MONDIAL DIN BRAZILIA, potrivit Huffington Post, el spunand, cand a fost intrebat despre cine va castiga turneul final ca anumiti factori, precum caldura, altitudinea si distanta fata de tara, vor fi in detrimentul echipei Angliei.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: AUSTRALIA, prima echipa nationala sosita in Tara Cafelei 

Campionatul mondial de fotbal 2014. Cine va castiga titlul mondial? “Desigur, Brazilia. Am fi stupizi sa nu credem in Brazilia. Gazdele (turneelor finale ale C.M. de fotbal – n.red.) au castigat peste 30% dintre editiile Cupei Mondiale”, a prognozat Hawking.

 Citeste si: CM BRAZILIA 2014: TURISTILOR le este INTERZIS sa cumpere PAPAGALI sau IGUANE

Campionatul mondial de fotbal 2014. In schimb, STEPHEN HAWKING a spus ca Daniel Sturridge va marca pentru Anglia, datorita formei sale actuale, dar si Wayne Rooney, desi nu a inscris niciodata pana acum la Cupa Mondiala sau ca Anglia va juca mai bine in formula 4-3-3 decat in 4-4-2.