CM de HANDBAL 2015: ROMANIA – DANEMARCA, 21.45, DOLCE SPORT / A fi sau a nu fi in SEMIFINALE

Nationala feminina de handbal a ROMANIEI va disputa, miercuri seara de la ora 21.45,  o partida extrem de importanta in SFERTURILE de FINALA ale Campionatului Mondial din DANEMARCA.

Fetele noastre, pregatite de tehnicienii Tomas Ryde si Costica Buceschi, vor intalni DANEMARCA  intr-un duel care se anunta, deopotriva, incins si spectaculos. Tricolorele au avut o evolutie oscilanta la acest turneu final dezamagind in faza grupelor si impresionand in prima partida eliminatorie.

CITESTE SI: CM de HANDBAL 2015: ROMANIA – BRAZILIA 25-22 (13-8). TRICOLORELE AU INVINS CAMPIOANELE MONDIALE!

In Grupa D, fetele noastre au trecut lejer de ousiderele Puerto Rico si Kazahstan, insa au pierdut cu Spania, Norvegia si Rusia, atragandu-si foarte multe critici. Apoi PAULA UNGUREANU si compania si-au spalat insa toate pacatele in optimi, unde au invins campioana mondiala en-titre, Brazilia, portarita echipei noastre fiind declarata jucatorea partidei.

La randul ei, nationala DANEMARCEI nu a fost intr-o forma deosebita, fiind invinsa in faza grupelor de Muntenegru si Ungaria. In optimi, DANEMARCA a depasit lejer Suedia, pe care au invins-o la o diferenta de sapte goluri.

Sursa foto: sport