CM de HANDBAL FEMININ 2015: ROMANIA in FINALA nu dadea bine pentru cei care au promovat COMPETITIA!

ROMANIA a pierdut dramatic partida cu NORVEGIA (33-35, dupa prelungiri), la capatul unui meci in care tricolorele nu au fost cu nimic mai prejos fata de adversare. “Ati vazut arbitrajul, fetele au spus ca puteam sa jucam pana dimineata”, a precizat COSTICA BUCESCHI, antrenorul secund al Romaniei, la finalul meciului cu nordicele, informeaza postul de televiziune Dolcesport.

“Am tras un semnal de alarma dinaintea meciului, de cand am aflat cine ne va arbitra. Fetele au zis ca puteam juca pana maine dimineata si nu ne lasau sa castigam. NORVEGIA a castigat din pura intamplare, nu pentru ca a fost mai buna. Am jucat de la egal la egal. Noi am mai jucat un meci la prelungiri, fetele au fost si mai obosite.

CITESTE SI: CM HANDBAL FEMININ: ROMANIA A FOST INVINSA DE NORVEGIA, DUPA PRELUNGIRI. “TRICOLORELE” VOR INTALNI POLONIA IN FINALA MICA

Probabil ca nu dadea bine ca ROMANIA sa elimine DANEMARCA si NORVEGIA. Cristina (n.red. Neagu) a fost si ea obosita, e extraordinara. S-a zbatut in atac si in aparare, a facut tot ce a putut. Stiam de la inceput ca norvegiencele vor incerca sa o blocheze in permanenta, dar am balansat jocul, fetele au jucat extraordinar. Daca vom avea liniste, ROMANIA va construi o echipa foarte buna pentru Jocurile Olimpice.

Daca vom juca asa si impotriva Poloniei, sunt sigur ca vom castiga. Ar fi pacat ca munca fetelor sa nu fie rasplatita cu o medalie”, a declarat COSTICA BUCESCHI la finalul partidei ROMANIA 33-35 NORVEGIA, citat de Dolcesport.

Sursa foto: sport