CM de handbal Serbia 2013: O jucatoare din lotul Romaniei a fost aproape de moarte in meciul cu Tunisia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat excelent la Campionatul Mondial din Serbia, dar partida cu Tunisia (scor 27-17) putea fi marcata de o tragedie.

In ciuda victoriei confortabile obtinuta in meciul de debut la turneul final al Campionatului Mondial de handbal feminin care se desfasoara in aceste zile in Serbia, echipa Romaniei a avut parte de un moment neplacut in timpul jucului cu Tunisia.

Selectionerul Romaniei, Gheorghe Tadici, a dezvaluit intr-o discutie cu reporterul Gazetei Sporturilor ca interul stanga al nationalei, Adriana Tacalie, a fost la un pas sa moara, dupa ce s-a lovit violent de o adversara.

“Adriana isi inghitise limba. Noroc ca a intervenit rapid staff-ul nostru medical, medicul Dan Costin a stiut ce e de facut”, a declarat Tadici, conform editiei tiparite a cotidianului mai sus mentionat.

Adriana Tacalie a fost transportata de urgenta la spitalul din Novi Sad, orasul in care se desfasoara partidele grupei D, si este apta pentru partida cu Australia, programata luni, de la ora 20.15, meciul putand fi urmarit in format LIVE SCORE pe MONDO NEWS.

Romania a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala, jucatoarele tricolore impunandu-se cu 27-17 in fata reprezentativei similare a Tunisiei.

Sursa foto: sportexclusiv.ro