CM de handbal Serbia 2013: Romania a terminat turneul final pe locul 11

Nationala feminina de handbal a Romaniei a terminat Campionatul Mondial de handbal din Serbia pe locul 11, desi avea ca obiectiv clasarea in primele opt natiuni ale lumii.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost eliminata in optimile Campionatului Mondial de handbal din Serbia si a ratat obiectivul propus inainte de startul competitiei, scrie ziare.com. Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, si selectionerul Gheorghe Tadici au vorbit despre o clasare in primele 8 echipe ale lumii, dar infrangerea cu Polonia a facut imposibila aceasta clasare.

Chiar daca nu s-au disputat meciuri pentru clasarea echipelor eliminare in optimi, Romania a incheiat Campionatul Mondial din Serbia pe locul 11, dupa ce organizatorii au intocmit clasamentul in baza rezultatelor inregistrate in grupe.

Astazi, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Serbia sunt programate partidele din sferturile competitiei, iar semifinalele au loc vineri, in timp ce marea finala se va disputa duminica.

Sursa foto: prosport..ro