CM de handbal Serbia 2013: ROMANIA – AUSTRALIA, ora 20:15, DolceSport si LIVE SCORE MONDO NEWS

Romania intalneste astazi, cu incepere de la ora 20:15, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Serbia, reprezentativa Australiei, in cel de-al doilea meci din faza grupelor.

Nationala de handbal feminin a Romaniei va disputa astazi al doilea meci de la Campionatul Mondial, impotriva Australiei. Romania a debutat cu o victorie lejera la Campionatul Mondial din Serbia, 27-17 cu Tunisia, iar astazi, pentru meciul contra Australiei, o reprezentativa mai slaba decat Tunisia, antrenorul Gheorghe Tadici a anuntat ca va miza pe rezerve.

Pentru meciul contra Australiei tactica si strategia au fost deja intocmite. “Obiectivul pentru acest meci este sa primim in jur de 12 goluri si sa castigam la o diferenta de 16-18 goluri”, a declarat Tadici. “Urmarim sa dozam efortul fetelor. Pe Bradeanu, Neagu, Nechita, Manea, Ardean, o sa le vedeti mai putin pe teren. Este clar ca urmeaza apoi trei jocuri foarte grele”, a mai spus selectionerul Romaniei.

Astfel, atentia tricolorelor a fost deja mutata catre meciul de marti, contra Germaniei, ieri fiind programate mai multe vizionari video ale adversarelor de marti.

Partida Romania – Australia, din grupa D a CM de handbal feminin din Serbia 2013, se va disputa cu incepere de la ora 20:15, la Novi Sad, si va transmisa de Dolce Sport, dar si in format LIVE SCORE pe MONDO NEWS.

Sursa foto: prosport.ro