CM de handbal Serbia 2013: ROMANIA – GERMANIA, ora 18, DolceSport si LIVE SCORE MONDO NEWS

Nationala feminina de handbal va juca astazi, de la ora 18, partida cu numarul trei din faza grupelor Campionatului Mondial de handbal din Serbia 2013 in compania reprezentativei similare a Germaniei.

Nationala de handbal a Romaniei a obtinut luni seara a doua victorie la Campionatul Mondial din Serbia, invingand cu 32 la 13 Australia, dupa ce in primul joc din grupa castigase 27-17 cu Tunisia. Astazi, insa, de la ora 18, Romania joaca impotriva Germaniei primul meci cu adevarat tare de la Campionatul Mondial din Serbia.

Dupa primele doua meciuri, Romania este in grafic, avand maximum de puncte si fiind deja calificata in optimile de finala ale competitiei. Ramane insa de vazut pozitia ocupata in clasamentul grupei de fetele pregatite de Tadici. Practic, pentru nationala de handbal a Romaniei Mondialul din Serbia incepe cu adevarat astazi. Avem deja 4 puncte stranse, fiind pe primul loc in grupa, la egalitate cu principalele adversare, Germania si Ungaria. Reprezentativa Romaniei este gratie golaverajului pe prima pozitie a clasamentului, plus 29, fata de Germania (plus 26) sau Ungaria (plus 10).

Nationala de handbal feminin a fost invinsa la ultimul Campionat European, chiar la Novi Sad, unde se disputa si partida din aceasta seara de Germania, scor 25-23, insa selectionerul Gheorghe Tadici crede ca putem invinge in jocul de diseara: “Avem puterea sa castigam acest meci. Germania are o echipa completa, dar si noi avem jucatoare de valoare. Cred intr-un rezultat pozitiv”.

Sursa foto: gsp.ro