CM de handbal Serbia 2013: Serbia – Brazilia, finala surpriza de la Belgrad

Finala mare a Campionatului Mondial de handbal feminin din Serbia se va disputa intre tara gazda si Brazilia, ultimul act al turneului final fiind o reala surpriza, la debutul acestei competitii specialistii dand prea putine sanse celor doua trupe sa prinda finala.

Serbia va fi incurajata de o galerie frenetica in sala “Kombank Arena” din Belgrad, asa cum au fost sustinute in fiecare meci, la finala urmand sa ajunga peste 20.000 de fani, care cu siguranta vor realiza o atmosfera fierbinte.

Serbia – Brazilia a fost un meci care s-a jucat si in prima faza a CM, in grupe, atunci cand handbalistele din Tara Cafelei se impunea cu 25-23.

Pentru Brazilia va fi prima medalie din istoria participarilor la un Mondial de handbal feminin, in timp ce Serbia, care a preluat palmaresul fostei Iugoslavii, a cucerit ultima medalie in 2001, un bronz.

In semifinale, Serbia a depasit Polonia (scor 24-18), iar Brazilia a trecut de Danemarca, scorul fiind 27-21.

Partida dintre Serbia si Brazilia va avea loc la ora 18,15, disputa urmand a fi arbitrata de o brigada spaniola compusa din Garcia si Marin. Ultimul act urmeaza sa fie precedat de finala mica, o lupta pentru medaliile de bronz, in care Polonia, echipa care a invins Romania in optimi, va da piept cu Danemarca, de la ora 15.30.

Sursa foto: site oficial cm serbia 2013