CM Rusia 2018. Argentina – Croația 0-3 / Declarațiile celor doi antrenori

CM Rusia 2018. Croaţia a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a umilit Argentina, joi seară, cu scorul de 3-0.

Selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, a declarat că înfrângerea din meciul cu naţionala Croaţiei, scor 3-0, de la Cupa Mondială, este extrem de dureroasă, apreciind că planul pentru această partidă nu a funcţionat, scrie News.ro.

“Planul pentru acest meci nu a funcţionat, nu simt ruşine, ci o mare durere, aşa cum nu am mai simţit demult. Nu există altă alternativă decât să dăm totul în ultimul meci. Am fost foarte ambiţioşi şi ne-am fi dorit să terminăm primii în grupă. Acum nu mai este posibil şi este o mare durere. Poate dacă făceam alt plan, unele lucruri ar fi funcţionat mai bine. Nu cred că vina este doar a lui (Willy) Caballero. M-am gândit că vom pune presiune multă pe Croaţia în terenul lor. Dar după golul lor, noi am căzut psihic şi nu am mai putut schimba lucrurile”, a declarat Sampaoli.

Citește șiCM RUSIA 2018. ARGENTINA UMILITĂ DE CROAȚIA, SCOR 0-3! LEO MESSI, O UMBRĂ A SUPERSTARULUI DE LA FC BARCELONA

Sampaoli a mai spus că nu a reuşit să trimită în teren cea mai bună echipă pentru a-l pune în valoare pe Lionel Messi. “Messi este limitat pentru că echipa nu ia formă cu el aşa cum ar trebui. Sunt foarte trist de această înfrângere, dar probabil nu am trimis în teren cea mai bună echipă”.

La rândul său, selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, a declarat că jucătorii săi au făcut un meci minunat cu Argentina, echipă la care evoluează cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

“Am învins o mare echipă a Argentinei, care are cel mai bun jucător din lume. Am făcut un meci minunat. Ne-am apărat bine şi tactica noastră a fost perfectă, jucătorii au făcut exact ce le-am cerut. Ne-am creat trei ocazii mari în prima repriză. Greşeala lui Caballero ne-a ajutat, dar meritam acel gol, deoarece nu era prima noastră ocazie, ci a patra. Am meritat tot ce am primit de la acest meci”, a spus Dalic.

Sursa foto: sport