CM Rusia 2018. Argentina schimbă generația. Mascherano s-a retras, urmează alte nume grele în frunte cu Messi

CM Rusia 2018. Jocul slab și umilința coroborată cu eliminarea de la Cupa Mondială, a determinat mai mulți fotbaliști ai Argentinei să facă un pas în spate. Primul care și-a anunțat retragerea de la naționala pumelor este Javier Mascherano. Închizătorul de fier a făcut anunțul la finele partidei cu Franța, scor 3-4.

Totodată partida de la Kazan, poate însemna și finalul carierei lui Leo Messi în tricoul “pumelor”, informează jurnaliștii de la Ole. Ajuns la 31 de ani, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur își poate termina cariera fără să dețină trofeul suprem din fotbal: titlul mondial. CM din Qatar 2022 va aduce o națională complet schimbată pentru argentinieni, scrie Ole.

Citește și: CM RUSIA 2018. FRANȚA – ARGENTINA 4-3 (1-1) / COCOȘII AU JUMULIT PUMELE ÎN NEBUNIA DE LA KAZAN

Javier Mascherano și-a anunțat deja retragerea, iar Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Ever Banega și Angel Di Maria vor face și ei, cel mai probabil, pasul în spate. Leo Messi și-a mai anunțat o dată retragerea din echipa națională, după finala Copei America din 2016, pierdută la penalty-uri în fața celor din Chile, dar a revenit asupra deciziei. Fanii argentinieni au ajuns și ei la capătul răbdării cu generația actuală și cer ca Dybala și Icardi să fie noii lideri ai reconstrucției.

În vârstă de 34 de ani, Javier Mascherano anunţase că se va retrage de la Cupa Mondială, iar sâmbătă a confirmat acest lucru. Mascherano deţine recordul de selecţii în echipa naţională, cu 147 de meciuri. El este urmat de Javier Zanetti (142) şi Lionel Messi (129).

Sursa foto: fifa.com