CM Rusia 2018. Brazilia vs Elveția 1-1 / Selecao, doar egal cu războinicii din Țara Cantoanelor

CM Rusia 2018. Duminică la turneul final al Cupei Mondiale nu s-a o singură surpriză, ca în zilele precedente, ci două! După înfrângerea Germaniei, și Brazilia a debutat cu stângul. Neymar și compania nu au reușit să treacă de Elveția, scor 1-1, iar calculele calificării se complică, pentru că elevii lui Tite vor juca cu Costa Rica și Serbia

Coutinho a deschis scorul cu o super execuție și totul părea roz pentru sud-americani. Însă, la cinci minute după reluare, Zuber a egalat. Apoi elvețienii i-au blocat pe brazilieni până la final. 

Finalul de meci a fost controlat categoric de sudamericani, care au ratat ocazii monumentale prin Neymar, Coutinho și Miranda, însă n-au marcat și nu-și mai permit niciun pas greșit în grupă.

Brazilia vs Elveția 1-1 (1-0)
Marcatori: Coutinho 20 / Zuber 50

Brazilia: Alisson – Danilo, Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro, Coutinho – Willian, Jesus, Neymar. Antrenor: Adenor Leonardo Bacchi (Tite)
Elveția: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodríguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Seferovic. Antrenor: Vladimir Petkovic

Arbitru: Cesar Ramos (Mexic)
Stadion: Rostov Arena (Rostov-pe-Don)

Sursa foto: fifa.com