CM Rusia 2018. Ce se întâmplă cu Neymar? Lotul Braziliei pentru turneul final

CM Rusia 2018. Neymar a sosit luni, cu un elicopter, la Granja Comary în cantonamentul naţionalei Braziliei pentru turneul final din această vară. Directorul Selecao, Edu Gaspar, a asigurat că starul lui PSG va fi apt 100% pentru primul meci al Braziliei la competiția din Rusia.

“Preparatorii noştri sunt optimişti şi conform informaţiilor lor suntem încrezători că va fi apt 100% pentru primul meci, din 17 iunie, cu Elveţia, atât în plan fizic, dar şi emoţional”, a declarat Gaspar, directorul naţionalei Braziliei. Neymar nu a mai jucat niciun meci din 25 februarie, când a suferit o entorsă la glezna dreaptă și o fisură la al cincilea metatarsian, în partida câștigată de PSG cu scorul 3-0 în fața rivalei Olympique Marseille. Neymar a fost operat, la 3 martie, în Brazilia.

Citește și: CM RUSIA 2018. ARGENTINA FĂRĂ GOLGHETERUL DIN SERIA A, MAURO ICARDI. LOTUL “Albiceleste”

Pregătirea Braziliei a început oficial luni, cu 16 din cei 23 de jucători convocați acum o săptămână de antrenorul Tite.

Lotul Braziliei pentru CM 2018:

Portari: Alisson (AS Roma), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians).

Fundaşi: Danilo (Manchester City), Fagner (Corinthians), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luis (Atlético Madrid), Miranda (Inter Milano), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Geromel (Gremio Porto Alegre).

Mijlocaşi: Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (FC Barcelona), Renato Augusto (Beijing Guoan), Fred (Şahtior Donetk), Philippe Coutinho (FC Barcelona), Willian (Chelsea Londra).

Atacanţi: Neymar (Paris Saint-Germain), Gabriel Jesus (Manchester City), Roberto Firmino (FC Liverpool), Douglas Costa (Juventus Torino), Taison (Şahtior Donetk).

Rusia va găzdui ediția cu numărul 21 a Campionatului Mondial de fotbal. Competiția va debuta pe 14 iunie și se va încheia pe 15 iulie (finala la Moscova).

Sursa foto: el mundo deportivo