CM Rusia 2018. Fotbalistul pentru care fiecare șut este aproape un gol! Peste Messi, Neymar sau Ronaldo

Multe pariuri au fost făcute între suporteri înaintea acestui Mondial. Care va fi surpriza turneului final, cine va lua Mondialul, ce fotbalist va impresiona și cine va dezamăgi. Puțini s-ar fi așteptat însă că el să fie cel mai periculos star de la Mondial pentru poarta adversă, scrie eusunt12.ro.

Deși a impresionat la Tottenham în ultimii ani, Harry Kane nu era văzut printre favoriții de la Mondial, însă starul Angliei a reușit să devină în aceste meciuri cel mai eficient fotbalist în fața porții adverse.

Citește și: CM RUSIA 2018. REACȚIA LUI VLADIMIR PUTIN DUPĂ ELIMINAREA NAȚIONALEI RUSIEI DIN SFERTURILE DE FINALĂ

În acest moment, Kane are 6 goluri din 9 șuturi pe poartă, ceea ce înseamnă o conversie de 66.7%, cea mai bună a turneului final. Pe locul doi se află Mbappe, cu 3 goluri din 5 șuturi, urmat de Dziuba, cu 3 goluri din 6 șuturi. Lukaku este pe locul 5, urmat de Salah și Kun Aguero.

Dintre starurile Mondialului, Cristiano Ronaldo are un procentaj de 19.1%, cu 4 goluri din 21 de șuturi, Suarez are 16.7%, cu 2 goluri din 12 șuturi, Neymar 8.7%, cu 2 goluri din 23 de șuturi, iar Messi are 5.6%, cu un gol din 18 șuturi. De altfel, Messi este marcatorul cu cea mai mică rată de conversie de la Mondial, singurii care se mai află sub el fiind tocmai cei care nu au marcat până acum.

Sursă foto: fifa.com