CM Rusia 2018. Lovitură grea primită de microbiștii care vor asista la turneul final

CM Rusia 2018. Veste cât se poate de proastă pentru microbiștii care vor asista la turneul final al Cupei Mondiale de la fața locului. Vânzarea de alcool va fi interzisă, la Moscova, în zilele de dinaintea meciurilor și în zilele partidelor.

Kirill Malishkin, directorul adjunct al departamentului de securitate regională și anti-corupție din Moscova, a fost cel care a făcut acest anunț, informează news.eizvestia.com.

 „Este vorba despre o interdicție privind vânzarea și consumul de alcool, băuturi în sticle de sticlă, inclusiv în furnizarea de servicii de catering, în preziua si în ziua meciurilor de la Cupa Mondială “, a spus Malishkin.

În același timp, Moscova a elaborat un plan de măsuri speciale pentru a ajuta fanii beți. „Pentru a ajuta persoanele care sunt în stare de ebrietate, guvernul de la Moscova împreună cu organele de specialitate vor fi elaborate o serie de măsuri terapeutice, care vor fi atașate la lista de spitale și clinici, care vor oferi ingrijire medicală“, a mai declarat Malishkin.

Turneul final al Cupei Mondiale de fotbal va avea loc în Rusia între 14 iunie și 15 iulie. Meciul de deschidere dintre Rusia și Arabia Saudită și finala turneului vor avea loc pe stadionul Lujniki din Moscova.

Sursa foto: ria.ru