CM Rusia 2018. Maluma, jefuit în timpul unui meci de la Cupa Mondială! Suma uriașă de care a fost deposedat

CM Rusia 2018. Maluma a fost jefuit în Rusia. Cântărețul columbian a mers la Saransk pentru a-și susține echipa națională în meciul cu Japonia de la Campionatul Mondial, însă la sfârșitul jocului, când a ajuns în camera de hotel, a avut parte de o surpriză neplăcută: rămăsese fără bunuri în valoare de 780.000 de dolari.

În timp ce solistul era pe stadion și își încuraja echipa, în camera lui de hotel a pătruns un bărbat și a dispărut cu o geantă Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex și Hublot, zeci de perechi de ochelari cu diamante și bijuterii Cartier din aur roz, galben și alb. Făptașul s-a dat drept prieten cu Maluma și așa a reușit să pătrundă în camera acestuia.

Citește și: A INTRAT LA APĂ! CRISTIAN POPESCU PIEDONE ESTE DE NERECUNOSCUT! FOTO ÎN ARTICOL

Artistul originar din Columbia a devenit celebru după ce a bifat câteva colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti latino şi nu numai. Cântăreţul a cântat alături de Ricky Martin, Flo Rida, French Montana sau Shakira. Numele real al lui Maluma este Juan Luis Londono Arias, însă producătorii i-au sugerat să-şi găsească un nume de scenă cu rezonanţă şi uşor de reţinut. Juan Luis şi-a ales Maluma care e, de fapt, un acronim format din primele litere ale prenumelui mamei, tatălui şi surorii sale: Marlli, Luis şi Manuela.

Sursa traducere: click.ro