CM Rusia 2018. Tatăl lui John Obi Mikel a fost răpit în timpul Cupei Mondiale

CM Rusia 2018. Căpitanul Nigeriei, John Obi Mikel,  a trecut printr-o drama incredibilă la Cupa Mondială! Tatăl căpitanului selecționatei Nigeriei la Cupa Mondială de fotbal 2018, John Obi Mikel, a fost eliberat în schimbul unei răscumpărări de 10 milioane de nairas (28.000 dolari), după ce a fost răpit săptămâna trecută, a anunțat poliția nigeriană, citată de AFP.

“Michael Obi, tatăl căpitanului Vulturilor, și-a recăpătat libertatea”, a declarat luni seară purtătorul de cuvânt al poliției statului Enugu, din sud-estul Nigeriei, Ebere Amaraizu. Acesta a precizat că victima nu a suferit violente după ce a fost răpit, joia trecută la Enugu, de șase bărbați înarmați, care l-au obligat să meargă pe jos cinci kilometri, pe o ploaie puternică.

Citește și: CM RUSIA 2018. ANDRES INIESTA S-A RETRAS DE LA NAȚIONALA SPANIEI CU UN GUST AMAR

Conform purtătorului de cuvânt al poliției, John Obi Mikel (Tianjin Teda), căpitanul naționalei Nigeriei, echipă eliminată în primul tur la CM 2018, a plătit 10 milioane de nairas pentru a obține eliberarea tatălui său. Nicio arestare nu a fost efectuată până în prezent în acest caz. Aceasta a fost a doua răpire a lui Michael Obi. Răpirile pentru obținerea unei răscumpărări sunt frecvente în sudul Nigeriei.

Sursă foto: fifa.com