CNA a primit peste 70 de reclamatii in cazul Antena 3, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu

Sefa Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a precizat, miercuri, ca institutia pe care o conduce a inregistrat 70 de reclamatii cu privire la activitatea postului Antena 3 in urma condamnarii fondatorului sau, Dan Voiculescu.

“Initial erau 4 (reclamatii – n.r.), ulterior cred ca s-a trecut de 70”, a precizat Laura Georgescu, citata de hotnews.ro.

Citeste si: LOVITURA de imagine pentru jurnalistii ANTENA 3

Intrebata cand va discuta CNA cazul Antena 3, Laura Georgescu a raspuns: “In prima sedinta a Consiliului, macar 8 membri (n.red.: in prezent, mai multi membri dintre totalul de 11 sunt in concediu, iar situatia e si mai complicata din cauza faptului ca trei membri CNA refuza sa ia parte la sedintele la care e prezenta si Laura Georgescu). Monitorizarile sunt din 4 august incepute si fiind pe toata ziua volumul de informatie este cumplit de mare”.

Intrebata ce spun aceste reclamatii, sefa CNA a explicat: “Intr-o prima faza, limbajul abordat intr-o seara, derapaje de limbaj, ulterior aparitia cubului cu informatia “Post confiscat” si in ultima faza presiuni asupra unui gen de informare, apropo de ce s-a intamplat cu speta in instanta. Dar toate acestea le veti avea in secunda in care pe ordinea de zi apare subiectul. E clar ca e primul subiect al ordinii de zi la urmatoarea sedinta”.

Citeste si: LAURA GEORGESCU ii da replica ELENEI UDREA