CNA: Realitatea TV nu poate sa emita analogic terestru in Capitala

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de marti, sa respinga solicitarea societatii Realitatea Media SA de prelungire a licentei audiovizuale analogice terestre din Bucuresti a televiziunii Realitatea TV, care expirase pe 19 august, insa postul detine si o licenta prin satelit pe care poate emite in continuare, informeaza Mediafax.

CNA a reanalizat, in sedinta de marti, solicitarea societatii Realitatea Media SA de prelungire a licentei audiovizuale analogice terestre din Bucuresti a televiziunii Realitatea TV.

Membrii CNA au decis cu sapte voturi “impotriva” (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu si Cristina Trepcea) si patru voturi “pentru” (Valentin Jucan, Rasvan Popescu, Christian Mititelu si Radu Calin Cristea) prelungirea licentei analogice terestre din Bucuresti a Realitatea TV.

Consiliul a analizat si in sedinta din 22 august solicitarea Realitatea Media SA, hotarand atunci sa amane discutia pentru o sedinta viitoare. De asemenea, membrii CNA au solicitat reprezentantilor Realitatea Media sa prezinte dovada achitarii a doua amenzi pe care Consiliul le-a aplicat in 2012 televiziunii Realitatea TV.

Sursa foto: euromoviex.com