CNADNR ofera angajatilor PRIME DE MILIOANE dupa DEZASTRUL AUTOSTRAZILOR

CNADNR are programate in acest an BONUSURI de 21,52 milioane de lei, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Transporturilor. Salariile angajatilor vor creste cu 11% fata de anul trecut, informeaza postul Realitatea Tv.

Cheltuielile cu personalul ale CNADNR se ridica la 308,4 milioane de lei, cu 11% mai mult decat cele bugetate la inceputul anului trecut, pentru 2015, potrivit sursei citate. In capitolul de cheltuieli de personal, apar si cele 21,25 milioane de lei, bonusuri pe care compania care se ocupa de reteua rutiera a tarii si de constructia de autostrazi vrea sa le acorde angajatilor sai in acest an.

CITESTE SI: UN DIRECTOR DIN CNADNR SI UN CONSILIER AL DIRECTORULUI GENERAL INTERIMAR AU DEMISIONAT – SURSE

CNADNR estimeaza ca va termina anul cu un numar de 6.382 de angajati. Castigul mediu lunar pe salariat, determinat pe baza cheltuielilor de natura salariala, se ridica la 3.302 lei pe luna.

In anul 2015, CNADNR a deschis traficului 46 de kilometri de autostrada, dintre care aproximativ trei sferturi in ultima luna a anului. De fapt, daca nu se inaugurau cei 35 de kilometri in decembrie, adica lotul doi al tronsonului Timisoara-Lugoj, Romania bifa un record, un an cu kilometri de autostrada in minus.

Sursa foto: realitatea