CNADNR respecta LEGEA in cazul GHEGELIU. Vezi VALOAREA URIASA a DAUNELOR

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a oferit asigurari ca va respecta si va aplica DECIZIA Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit careia este obligata la plata unor daune morale in valoare de 1 MILION DE EURO, GOERGIANEI GHEGELIU, tanara care si-a pierdut mana dreapta intr-un ACCIDENT RUTIER petrecut in 2006.

“CNADNR a luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, o va respecta si aplica intocmai. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania isi exprima pe aceasta cale compasiunea fata de drama prin care trece victima”, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei, remis miercuri AGERPRES.

Citeste si: Fata care a dat in judecata CNADNR a primit o despagubire record

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati daune morale de un milion de euro unei tinere care si-a pierdut mana dreapta in urma unui accident rutier petrecut in 2006, a decis, miercuri, definitiv, Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Georgiana Elena Ghegeliu a dat in judecata Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov in aprilie 2012, la Tribunalul Bucuresti, dupa ce si-a pierdut mana dreapta in urma unui accident rutier petrecut in 2006.