CNADNR: S-a deschis circulatia pe autostrazile A2 si A3, se circula si pe DN 2 intre Bucuresti si Urziceni

COD PORTOCALIU DE NINSORI: Mijloacele de interventie din opt judete, suplimentate

S-a deschis circulatia pe Autostrada A2 intre Bucuresti si Lehliu si pe Autostrada A3, intre Centura Bucuresti si Ploiesti, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). De asemenea, s-a deschis si sectorul de drum national DN 2 intre Bucuresti si Urziceni, iar in continuare se intervine pentru indepartarea zapezii pe tronsonul Lehliu – Drajna.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), circulatia pe autostrada A2 Bucuresti – Lehliu a fost deschisa marti, de la ora 08.30, pentru toate categoriile de vehicule. De asemenea, de la ora 9.00 a fost deschisa circulatia si pe autostrada A3, intre Centura Bucuresti si Ploiesti.

CNADNR mai anunta ca s-a deschis circulatia pe sectorul de drum national DN 2 intre Bucuresti si Urziceni, km 18+000 – km 68+000 pentru toate categoriile de vehicule. 

Traficul a fost deschis marti dimineata si pe DN 22 intersectie DN 22D – limita judet Constanta, DN 22F Horia – Nalbant, DN 22D Macin – Horia, DN 2 limita judet Ialomita – Focsani, DN 1B limita judet Prahova – intersectie DN 2, DN 2N Dumbraveni – Jitia, DN 23A Focsani – Ciorasti, DN 10 si DN 22A.

Pe DN 2C, DN 2B, DN 3 Lehliu – Calarasi si DN 3A limita judet Drajna – Fetesti, circulatia a fost deschisa pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata sub 7,5 tone.

Circulatia pe A1 Bucuresti – Pitesti, A3 Bucuresti – Ploiesti si pe A2, pe tronsonul Bucuresti – Fetesti, a fost inchisa sambata, din cauza ninsorii si a viscolului.

CNADNR recomanda participantilor la trafic sa adapteze viteza la conditiile de drum si sa aiba autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.).