CNADNR spune ca este PREGATITA pentru iarna

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) are asigurate, in prezent, autoutilaje si echipamente de DESZAPEZIRE pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi, se precizeaza intr-un comunicat al companiei remis, marti, presei.

“Mentinerea unei viabilitati corespunzatoare pe timpul iernii 2014-2015 se va face atat prin autoutilajele din dotare cat si cu autoutilajele detinute de operatorii economici. CNADNR SA dispune in prezent de toate autoutilajele din dotare, 622 bucati, si de 2.621 bucati inchiriate de la operatori economici, rezultand un total de 3.243 bucati, adica 95,61% din necesar”, se arata in comunicat.

Citeste si: PONTA: “Iarna nu-i ca vara! Suntem pregatiti, dar o sa mai NINGA”

Reprezentantii companiei subliniaza ca, pe langa autoutilajele specifice de iarna mentionate, sectoarele de drumuri nationale si autostrazi cu risc mare de inzapezire sunt protejate cu panouri parazapezi. De asemenea, stocurile de materiale antiderapante si de carburanti sunt asigurate in momentul de fata dupa cum urmeaza: materiale chimice (sare) 141 la suta, nisip antiderapant 124 la suta, carburanti 143 la suta.

Citeste si: SANCTIUNI pentru intarzierea DESZAPEZIRII pe A2

Sursa foto: alba24.ro