Co-fondatorul Reddit anunță că prețul Ethereum va ajunge la 15.000 de dolari anul acesta

Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, prezice că prețul Ethereum (ETH) va ajunge la 15.000 de dolari în 2018, informează Fortune. Ohanian a declarat într-un interviu că: “La sfârșitul anului, Bitcoin va atinge prețul de 20.000 de dolari. Iar Ethereum va ajunge la 15.000 de dolari. Și, acum oamenii pot să mă sune dacă am greșit.” El a spus că mizează pe ETH pentru că” oamenii se bazează de fapt pe această crypto monedă “.

În cazul în care previziunile lui Ohanian se vor dovedi a fi adevărate, plafonul pieței ETH ar crește de la 67 de milioane de dolari la aproape 2,5 miliarde de dolari, în timp ce Bitcoin va reveni până la prețul record de anul trecut și plafonul de piață de 340 miliarde de dolari.

Capitalul inițial al firmei Ohanian, care are mai mult de 250 milioane dolari în administrare, a investit în baza majoră de schimb de crypto monede. Ohanian a declarat în interviu că investiția în tehnologii emergente și inovatoare reprezintă o prioritate pentru companie. El a adăugat că blockchain-ul, în timp ce promite, va necesita unu până la doi ani pentru a-și atinge adevăratul potențial:

Citește și: PREȚUL BITCOIN A ÎNREGISTRAT CEA MAI BUNĂ LUNĂ DIN 2018

“În acest an, este vorba despre blockchain. Cea mai mare parte este doar hype și BS, la fel cum a fost cu [inteligența artificială] și [învățarea mașinilor]. Majoritatea infrastructurilor vitale, bazate pe protocolul de bază, în jurul software-ului și al blockchain-ului, vor trebui să fie construite în următorul an sau doi pentru ca noi să vedem într-adevăr Web 3.0 pe care sperăm cu adevărat … Acestea sunt tipurile de lucruri. Cred că va construi fundația pentru un internet foarte diferit, mult mai bun “.

Ohanian a vândut Reddit editurii Conde Nast în 2006 pentru o cifră nedivulgată care a oscilat între 10 și 20 de milioane de dolari. În aprilie, CEO-ul firmei independente de consultanță financiară deVere Group Nigel Green a prezis că prețul ETH va ajunge la 2.500 de dolari până la sfârșitul anului 2018. Green spune că creșterea de patru ori va veni ca urmare a adoptării în continuă creștere a ETH, precum și a utilizării contractelor inteligente.

Acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții. Deși vrem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile lor cercetări și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor.