Coada de tiruri de la frontiera GIURGIU-RUSE s-a redus la aproximativ DOI KILOMETRI

COADA DE TIRURI de la frontiera GIURGIU-RUSE s-a redus luni dimineata la aproximativ DOI KILOMETRI, dupa ce pe timpul noptii de duminica spre luni a fost in lungime de aproape opt kilometri si ajungea pana in dreptul localitatii Fratesti, relateaza Agerpres.

”La PODUL PRIETENIEI se desfasoara lucrari de reabilitare, motiv pentru care se circula pe o singura banda si in sistem semaforizat si in aceste conditii timpul de asteptare pentru control pentru o masina este de aproximativ sapte minute. Pe timpul noptii coada a fost pana aproape de localitatea Fratesti, iar acum se intinde doar in zona punctului de frontiera pana la prima benzinarie”, a declarat luni purtatorul de cuvant al ITPF Giurgiu, Bogdan Coman.

Politistii rutieri din cadrul IPJ Giurgiu au luat masuri pentru FLUIDIZAREA TRAFICULUI.

CITESTE SI: MAE: CONTROALE SUPLIMENTARE LA TOATE PUNCTELE DE TRECERE A FRONTIERELOR CU BULGARIA

”Echipajele de politisti rutieri patruleaza in zona in cazul formarii cozilor de tiruri la frontiera pentru a nu fi blocaje si pentru a se pastra ordinea in coloana”, a declarat luni purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Din luna aprilie, de cand au demarat LUCRARILE DE REABILITARE a Podului Prieteniei intre Giurgiu si Ruse, aproape saptamanal au fost semnalate cozi la frontiera, cea mai lunga coada de tiruri fiind de aproximativ 12 kilometri. Lucrarile de reabilitare sunt programate a se desfasura pana la finalul acestui an.

Sursa foto: Romania Actualitati