Liderii COALITIEI GUVERNAMENTALE il vor sustine in continuare pe PREMIERUL VICTOR PONTA. UPDATE

UPDATE 16:00 Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin POPESCU TARICEANU a declarat ca nu sunt probleme in coalitie si ca guvernul condus de Victor Ponta ARE IN CONTINUARE SUSTINERE. 

“Nu aveam motive sa fim tensionati. A fost o discutie foarte utila, colegiala in care nu aveam ce sa ne reprosam decat cum este firesc dupa o perioada lunga de absenta a premierului ne-am reunit sa discutam subiectele politice care ne intereseaza”, le-a spus Tariceanu jurnalistilor la finalul sedintei. El a mai spus ca membrii coalitiei vor merge impreuna pana la alegerile parlamentare. 

“NU ARE O PROBLEMA COALITIA IN SINE. Pe de alta parte nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, premierul Ponta are aceasta problema care este evident ca aduce cu o hartuiala dincolo de zona politica, suntem intr-o tara democratica in care vedem ca exista incercari de rasturnare a ordinii. Astazi, cu toti cei care am fost la masa am confirmat ca coalitia va sustine in continuare guvernul condus de Victor Ponta”, a spus presedintele Senatului. 

Intrebat daca se va relua problema salariilor inaltilor demnitari, tema care a generat tenisuni intre Oprea si Ponta, Tariceanu a declarat ca “NU O SA REUSIM SA COMBATEM CORUPTIA daca oamenii in cele mai inalte functii in stat au salariile pe care le stim cu totii”.

UPDATE 15:50 Vicepremierul Gabriel OPREA a declarat, luni, la plecarea de la sedinta coalitiei de guvernare, ca premierul VICTOR PONTA nu si-a exprimat SUB NICIO FORMA intentia de a demisiona din fruntea Guvernului, iar alianta VA FUNCTIONA IN CONTINUARE, transmite Agerpres.

“MERGEM IN CONTINUARE IN COALITIE”, a spus Oprea, adaugand ca lucrurile s-au clarificat in cadrul aliantei.

Intrebat daca Ponta si-a exprimat la sedinta intentia de a demisiona din functia de prim-ministru, Oprea a raspuns: “SUB NICIO FORMA!”

Intrebat de ce ca a plecat primul de la sedinta coalitiei, Oprea a spus ca intalnirea s-a terminat.

Liderii COALITIEI de la GUVERNARE au convocat o SEDINTA de URGENTA, luni cu incepere de la ora 14.00, la sediul PSD din Capitala. Ulterior, cu incepere de la ora 16.00, social democratii vor discuta ce se intampla dupa RETRAGEREA lui VICTOR PONTA din fruntea PSD, informeaza postul B1 Tv.

Sursa foto: realitatea