COD GALBEN de CEATA emis pentru mai multe judete. Vezi zonele afectate

ANM a emis COD GALBEN de ceata, valabil in mai multe zone din tara

O avertizare COD GALBEN de CEATA a fost emisa de Agentia Nationala de Meteorologie (ANM). Intre orele 7 si 10, in judetele Dolj, Gorj si Valcea, inclusiv municipiile Craiova, Calafat, Tg. Jiu si Rm. Valcea se va semnala ceata, vizibilitate redusa sub 200 m, izolat 50m.

Intre orele 7:00 si 11:00, in zonele joase din judetul Satu Mare, inclusiv municipiul Satu Mare si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care va determina vizibilitate redusa, local sub 200 m si izolat sub 50 m, izolat asociata cu depunere de chiciura.

Intre orele 6.00 si 9.00, pe arii extinse in judetele Brasov, Covasna si Harghita, inclusiv municipiile Brasov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc si Miercurea Ciuc, inclusiv drumurile nationale si europene aferente va aparea ceata, care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, local depunere de chiciura.

De asemenea, între orele 06.00 şi 09.00, local in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov; inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2,  se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m, asociata izolat cu fulguieli.

Tot din cauza cetii, porturile din judetul Constanta au fost inchise temporar.

Sursa foto: adevarul.ro