UPDATE. COD GALBEN DE CEATA in 14 judete, Bucuresti si pe autostrazile A2 si A3

Cod Galben de ceata

COD GALBEN DE CEATA: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN DE CEATA pentru intervalul orar 05.00 – 11.00, valabile in 14 judete, municipiul Bucuresti si autostrazile A2 si A3.

UPDATE 10.15: Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 10,00 si 13,00, local, in judetele Dolj si Gorj si pe arii extinse in judetul Olt, inclusiv in municipiile Craiova, Slatina, Caracal si Targu Jiu, precum si pe drumurile nationale si europene aferente, se va semnala vizibilitate scazuta sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Stire initiala:

COD GALBEN DE CEATA. Potrivit specialistilor meteorologi, intre orele 07.00 si 10.00, pe arii relativ extinse in judetele Harghita si Brasov, drumurile nationale si europene, se va semnala CEATA, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri, izolat sub 50 metri.

Citeste si: PROGNOZA METEO DE ALEGERI: ATENTIE, ANM A EMIS COD GALBEN DE CEATA IN BUCURESTI SI 8 JUDETE

COD GALBEN DE CEATA. In acelasi interval orar, pe arii extinse in judetele Prahova, Buzau, inclusiv pe Autostrada A3, dar si local in Dolj, Olt, Valcea, Mehedinti si Gorj, inclusiv in municipiile Craiova, Slatina, Rm. Valcea, Dr. Tr. Severin si Tg. Jiu, se va semnala CEATA, fenomen ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

COD GALBEN DE CEATA. Totodata, intre 05.00 si 11.00, pe arii extinse in judetele Teleorman si Giurgiu, precum si local in Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Calarasi si pe Autostrada A2, drumurile nationale si europene aferente se va semnala CEATA, ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

ANM: CEATA IN 12 JUDETE SI PE AUTOSTRADA BUCURESTI-PLOIESTI